keskiviikko 9. toukokuuta 2007

Voiko yksinäisyydestä selviytyä?


Viime aikoina on herätty huomaamaan, että yksinäisyyteenkin voi kuolla. Mm. yksinäiset vanhukset ovat olleet keskustelujen aiheena. Esimerkiksi Suomen Mielenterveysseuran kampanja Anna itsesi on hyvä esimerkki, kuinka mielen hyvinvointia voidaan pienillä teoilla lisätä.

Lahdessa Wellamo-opiston Opistoteatteri paneutuu yksinäisyyteen produktiollaan Kapsäkki (ohjaus Arja Kotiranta). Irma Airiston näytelmään pohjautuva mukaelma käy läpi yksinäisyyden kokemuksia sairaalamaailmassa. Aihe koskettaa lähes jokaista ja on aina yhtä ajankohtainen. Esitystä kannattaa tulla katsomaan jokaisen, joka on yksinäisyyttä joskus elämässään kokenut, mutta myös niiden, jotka eivät yksinäisyyttä ymmärrä. Niin että voiko siitä selviytyä? Tule katsomaan.

Wellamo-opiston Opistoteatteri esittää mukaelman näytelmästä Kapsäkki Teatteri Vanhan Jukon näyttämöllä (Vesijärvenkatu 16, Lahti). Ensi-ilta to 10.5.2007 klo 19, muut näytökset la 12.5, ti 15.5, ke 16.5. ja pe 18.5. Kaikki esitykset klo 19. Liput 10/7 € tuntia ennen esitystä Jukon lipunmyynnistä.

PS. Osallistu planssin kyselyyn täällä.

Ei kommentteja: