tiistai 24. marraskuuta 2009

Luovaa ajattelua valottava blogi

Uusi blogini Design Thinking (www.designthinking.fi) on tarkoitettu luovasta ajattelusta ja ongelmanratkaisusta kiinnostuneille. Se valottaa luovaa ajatteluprosessia ja pyrkii avaamaan design thinking -käsitettä erilaisten yritysten ja yhteisöjen käytettäväksi. 



Muotoilijoiden käyttämästä prosessista lähteneen ajattelutavan avulla voi kuka tahansa parantaa ongelmanratkaisukykyään uudella tavalla ja saavuttaa huomattavia parannuksia omiin tuloksiin. Yritysten kohdalla luovan ajattelutavan omaksuminen voi tarkoittaa merkittävää kilpailuetua. Vaikka tulokset muotoiluajattelua käyttävillä ovat olleet mahtavia, on kaiken takana kuitenkin selkeärakenteinen prosessi, jota toistetaan erilaisten ongelmien ratkaisemiseksi ja uusien toimintamallien löytämiseksi. Design thinking ei ole elämää mullistava uusi ajattelutapa, vaan se on prosessina toimiva työkalu uusien ajatusten löytämiseksi. Ja mikä parasta: kuka tahansa voi omaksua sen omaan käyttöönsä. 


Design Thinking -blogisssa pyrin tarjoamaan uusia näkökulmia muotoiluprosessin uusiin käyttötapoihin sekä erilaisia työkaluja ja tapoja, joilla omaa luovaa ajattelua voi käyttää tehokkaammin hyödykseen. Käy tutustumassa blogiin ja kommentteihin otan mielelläni vastaan mielipiteitä ja kysymyksiä!





Ei kommentteja: