perjantai 1. kesäkuuta 2007

Lukijakyselyn tulokset

Toukokuun ajan auki ollut planssin lukijakysely on nyt päättynyt. Tulos: 368 kävijästä 2 on vastannut kyselyyn, toinen yhteen kysymykseen ja toinen lähes kaikkiin kysymyksiin. Hienoa! Vastausprosentti kävijöistä on siis jopa niinkin suuri, kuin 0,54%. Ehkä ensi kerralla pitää luvata vastaajille jokin palkinto...

Mutta julkistetaanpas nämäkin tulokset nyt kuitenkin. Planssi on ensimmäisen kerran löydetty design by Kujan nettisivujen linkistä (1 vastaus) ja Herq:n kautta (1 vastaus). Normaalisti planssiin tullaan Herg:n kautta (1 vastaus). Planssin kirjoituksia luetaan kuukausittain (1 vastaus), planssin juttuja ei kerrota eteenpäin (1 vastaus), niitä ei linkitetä eteenpäin (1 vastaus) eikä niistä kerrota omassa blogissa tai sähköpostissa (1 vastaus). Planssin juttuja kommentoidaan vain vuositasolla (1 vastaus).

Planssia luetaan, koska siinä on mielenkiintoista, muista blogeista eroavaa sisältöä (1 vastaus). Lisää halutaan juttuja seuraaviin kategorioihin: Internet, kampanjat ja koti (1 vastaus). Sopivasti on kategoriosta Eko, Kilpailut, Koneet ja laitteet, Liiketoiminta ja Muotoilun maailma (1 vastaus). Vähemmän halutaan lukea kategoriosta Laukut, Korut, Näyttelyt ja Tapahtumat (1 vastaus). Kirjoitukset planssissa saisivat olla hauskempia (1 vastaus). Planssia luetaan silloin tällöin (1 vastaus).

Ehkä tuosta huimasta vastausmäärästä ei kovin suuria johtopäätöksiä kannata tehdä. Ehkä kuitenkin sen, että jos vastauksia haluaa saada, tulisi vastaajille olla tarjolla jotakin palkintoakin. Ehkä ensi kerralla sitten. Kiitos kuitenkin näille kahdelle vastanneelle, keitä sitten ikinä olettekaan! Ja vinkkinä kyselyiden teosta kiinnostuneille kerrottakoon, että SurveyMonkey on hyvä väline siihen.

Ei kommentteja: